Referenssit

Shop Konst & Form

“Gumbostrand Konst & Form – uniikki taidegalleria ja nyt myös taiteen verkkokauppa. Gumbostrand Konst & Form on vuonna 2012 perustettu luotettava taidegalleria, joka sijaitsee Gumbostrandissa, Sipoon Söderkullassa. Meiltä löydät myös laajan valikoiman kotimaista nykytaidetta netistä. Kuratoimme teokset, joten voit olla varma työn ja tekniikan laadusta. Saat myös halutessasi lisätietoa taiteilijasta ja teoksesta. Nyt voit ostaa turvallisesti laadukasta taidetta netistä. Kaikki taiteen verkkokaupassa olevat työt sijaitsevat fyysisesti galleriassamme, joten voit nähdä haluamasi teoksen myös paikan päällä ennen ostopäätöstä. Voit myös tutustua meneillään olevien näyttelyiden teoksiin ja taiteilijoihin taiteen verkkokaupassamme.”

Konst & Formille luotiin uusi taiteen verkkokauppa. Ratkaisu on täysin räätälöity Konst & Formin tarpeisiin. Taustalla toimii sekä WordPress että WooCommerce alustat tavuxin koodaaman teeman apuna, jotta asiakkaalle saatiin toteutettua laadukas ja selkeä verkkokauppa.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, siihen että valitsimme Tavuxin kumppaniksi kehittämään uutta taiteen verkkokauppaamme. Projekti oli iso ja meillä oli paljon toivomuksia, niin toimivuuden kuin visuaalisen ilmeen kannalta. Kaikki toiveemme toteutettiin, ja lopputuloksesta tuli parempi kuin mitä osasimme odottaa. Rasmus on nopea, ammattitaitoinen ja osaava. Ideoistamme otettiin oma-aloitteisesti kiinni ja ne toteutettiin nopealla aikataululla. Voin lämpimästi suositella Tavuxia.”

Sonja Falck, Markkinointi

  • Verkkokauppa

Muita töitämme