Referenssit

Gumbostrand Konst & Form

Gumbostrand Konst & Form on vuonna 2012 perustettu taidekeskus, johon kuuluu taidegalleria, designmyymälä ja skandinaavisiin klassikkomakuihin keskittyvä bistro. Konst & Form on perustettu K. Hartwallin vanhaan tehdasmiljööseen, ja se sijaitsee luonnonkauniilla paikalla meren rannalla Sipoon Gumbostrandissa.

Projektin tarkoituksena oli uudistaa konstoform.fi verkkosivusto, ja lyödä se yhteen aikaisemmin toteutetun verkkokaupan kanssa.

Lopuksi päädyttiin toteutustapaan, jossa kaksi verkkosivua toimii saumattomasti yhdessä, WordPress multisite asennuksen alla. Multisite konseptin avulla on mahdollistaa pyörittää useampaa WordPress asennusta saman “verkon” alla, jolloin on mahdollista pitää hallintapuolella asioita erilleen (kaupan hallinta, muu hallinta), ja tällöin vältetään helposti syntyvää sekavaa hallintapaneelia.

Toteutus on räätälöity WooCommerce teema, jossa riippuen teeman asetuksista, tietyllä multisiten alasivulla on vain tietyt toiminnot käytössä. Tällä tavoin saatiin kokonaisuus, jossa kaupallinen hallinta on eroteltu muusta taidekeskuksen toiminnasta.

Kaikki sisältö rakennetaan Gutenberg blokeilla, ja sisältöä haetaan näkyviin koko multisite asennuksesta, riippumatta siitä missä se oikeasti on. Esimerkkinä pääsivulla on tuotenosto vaikka sivustolla ei teknisesti yhtäkään tuotetta ole. Myöskin haku hakee relevanssin ansiosta kaikilta alasivuilta.

  • Verkkokauppa
  • Verkkosivusto

Muita töitämme