Tavux logo
Caset | Laattamaailma Oy

Laattamaailma Oy

Asiakas:

Laattamaailma Oy

Laattamaailma on suomalainen, luotettava ja ratkaisulähtöinen yritys, jonka tavoitteena on tarjota kauniita ja toimivia laattoja asiakkailleen. Laattamaailmalaiset ovat työstään innostuneita alan ammattilaisia, jotka haluavat luoda parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen paneutumalla asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Tavux pääsi toteuttamaan räätälöidyn WordPress lisäosan jonka avulla tuotevalmistajan tuotteita saatiin listattua sivulle.

Katso projektiLue lisää
Credits: Laattamaailma Oy

Lähtökohdat

Laattamaailma lähestyi Tavuxia etsiessä teknistä yhteistökumppania luomaan toiminto jolla Artigo kumipäällystevalmistajan tuotevalikoima saataisiin olemassaolevalle sivustolle näkyviin.

Laattamaailma kuvailee Artigo tuotteita sivuillansa seuraavasti:

Laattamaailma maahantuo ja myy Artigo kumipäällystevalmistajan koko tuotevalikoiman.
Artigo on valmistanut kumilattioita sisätiloihin vuodesta 1962. Artigo -kumilattiaa käytetään pääasiassa tiloissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä, sekä julkisissa rakennuksissa (koulut, sairaalat ja museot) että yksityisissä tiloissa (toimistot ja työpaikat).

Toteutus

Toteutus luotiin räätälöitynä WordPress lisäosana. Kun lisäosa asennetaan sivulle, luo se uuden sisältötyypiin Artigo tuotteille, jota pääsee hallinnoimaan. Lisäosa luo näkymän yksittäiselle "tuotteelle", kategorialle, sekä artigo sivulle. Visuaalisessa ilmeessä seurattiin olemassa olevan verkkosivun ilmettä.

Kategoria- ja artigo sivu toimii koontisivuna, ensimmäisessä listataan tietyn kategorian tuotteet, kun taas jälkimmäisessä kaikki kategoriat.

Laattamaailmalla oli WooCommerce asennettuna olemassaolevan Laattapankin hallinnoimiseen. Toiveena oli että artigon tuotteet olisi tästä toiminnallisuudesta erillään, jonka takia toteutus tehtiin näin.

Jatko

Projektin jälkeen Laattamaailma siirtyi Tavuxin WordPress ylläpitoon, varmistaakseen olemassaolevan sivuston jatkuvan toimintavarmuuden.

Siirron aikana tehtiin auditointi, optimoitiin sivustoa, ja otettiin käyttöön evästekysely. Ajan mittaan uusia toiminnallisuuksia on tuotu sivustolle.