Tavux logo
Caset | Haminan Energia

Haminan Energia

Asiakas:

Haminan Energia

“Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen." Haminan Energialle toteutettiin aurinkopaneeli integraatio

Lue lisää
Credits: Haminan Energia

Haminan Energialle toteutettiin Muato:n kanssa yhteistyössä WordPress integraatio lisäosa, joka mahdollistaa aurinkoenergiatuotannon esittämisen lyhytkoodin avulla.

Lisäosa luo näkymän missä dataa näytetään joko kuukausi tai vuositasolla. Kuukausia sekä vuosia voi selata taaksepäin ajassa.
Data tulee ulkoisesta Sungrown API:sta (rajapinta).

Koodauksesta sekä rakenteesta vastuu oli tavux:illa. Vastuu ilmeestä, väreistä sekä ikoneista oli sivuston toteuttajalla Muato:lla.

“Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen.”

Työkalu on sisäisessä käytössä tukemassa myyntiä.

Lisäosaa suunniteltiin alusta asti helposti päivitettäväksi. Lisäosaa on päivitetty ajan saatossa uusilla toiminnoilla. Itse verkkosivu on toteutettu Muaton toimesta Elementorin avulla, ja lisäosa toimii tämän kanssa moitteetta.